De pagina wordt geladen

Laat haren terug groeien!

Deze nieuwe methode is een synergie van stamceltechniek & permanent make-up. Bij deze techniek worden stamcelpreparaten met een speciale naald door middel van het permanent make-up apparaat in de huid in gebracht. Deze stamcelpreperaten activeren uw eigen haargroei, maken het voller, donkerder en dikker. Met permanent make-up techniek  kunnen er worden kleine haartjes tussen de wenkbrauwen worden gezet. Samen geven ze het uiterlijk van echt haar.

Deze nieuwe stamceltechniek zal permanent make-up nooit helemaal vervangen. De wenkbrauwpigmentatie zal wel meer levensecht lijken doordat er echt eigen haar terug begint te groeien.

Veel vrouwen verliezen met het verstrijken van de jaren veel wenkbrauwhaar. Vooral de start van de wenkbrauw wordt vaak ontsierd door haaruitval. Wij passen natuurlijk al permanent make-up toe om dit verlies te compenseren. Onze pigmentatie zal echter veel mooier zijn als er op de lege plekken ook haar begint terug te groeien.

De stamceltechniek kan zowel voor hoofdhuid als wenkbrauwen worden toegepast.De stamcellen die wij gebruiken zijn verkregen uit bloed van menselijke placenta. Hieruit worden de stamcellen en groeifactoren gewonnen.


 


     

  
 
home webwinkel >

Inschrijven nieuwsbrief

 
 
 
 


Openingstijden winkel
 
Ma

Gesloten

Di

9:00

-

17:30

Wo

9:00

-

12:00

Do

9:00

-

17:30

Vr

9:00

-

20:00

Za

10:00

-

15:00

Zo

Gesloten
  
Bois Douce Bois Douce | Stamcel therapie